Uitvaartpartner voor lokale overheden en begrafenisondernemers

Wie zijn we ?

Het SEPELIO-team, bestaande uit Maxime Ravet en Christophe Gretz, heeft de wens om een ​​innovatief bedrijf in de uitvaartsector op te starten.

Maxime heeft na acht jaar samenwerking in een marmerbedrijf een stevige ervaring opgedaan in de uitvaartbranche. Gepassioneerd en bekwaam neemt hij de administratieve en commerciële taken van SEPELIO voor zijn rekening.
Christophe, met zijn lange ervaring in het veld, zorgt voor een professionele aanpak van het werk dankzij zijn vakkennis betreffende begraafplaatsen.

Samen vormen ze een complementair team, waardoor ze gereed staan uw partner bij uitstek worden.

Onze diensten

Gemeenten

Bij Sepelio vormt onze toewijding aan gemeenten de kern van onze opdracht. Als uw vertrouwde partner voor begraafplaatsbeheer en voor de realisatie van grafmonumenten. Ontdek al onze diensten.

Ecologische uitvaartmodules

Ontdek onze innovatieve oplossing die is ontworpen als antwoord op het gebrek aan bodemkwaliteit op begraafplaatsen. Onze module, gemaakt van duurzaam hout, bevordert de zuivere biologische verwerking en minimaliseert tegelijkertijd onze ecologische voetafdruk.

Begrafenisdienst

Sepelio is veel meer dan alleen een leverancier voor uitvaartondernemers. Wij zijn uw vertrouwde partner, toegewijd aan het ondersteunen en vergemakkelijken van uw activiteiten naast uw essentiële diensten

Ze praten over ons

Neem contact met ons op voor uitvaartdiensten

Voor complete en doordachte uitvaartdiensten met professionals kunt u vertrouwen op Sepelio. Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken en ontdek hoe we kunnen samenwerken om uitvaartdiensten aan te bieden die aan uw verwachtingen voldoen.